Lapis Lingua verzorgt trainingen Duits op maat

Uw training bij Lapis Lingua wordt persoons- en praktijkgericht samengesteld.
In een persoonlijk gesprek, voorafgaande aan de training, en door middel van een test brengen wij ons op de hoogte van uw
Aan de hand daarvan brengen wij een zorgvuldig afgestemd advies uit over inhoud, opzet en duur van de training.

Het materiaal

Voor elke training wordt het materiaal speciaal samengesteld. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande methodes en van eigen materiaal. Daarnaast verwerken wij ook door u aangeleverd materiaal zoals brieven, brochures, handleidingen of rapportages om de training zo praktijkgericht mogelijk te kunnen doorvoeren.

De werkwijze

Tijdens de trainingen worden alledaagse situaties uit de praktijk van de cursist zo veel mogelijk nagebootst en geoefend. Bij het oefenen van een bedrijfspresentatie of b.v. de schriftelijke of mondelinge afhandeling van klachten wordt rekening gehouden met voor uw bedrijf relevante gegevens.
Een ander onderdeel van de training is het kennis maken met land en cultuur zodat u de zakenpartners niet alleen beter leert verstaan maar ook beter leert begrijpen.
Op wens vervaardigen wij halverwege en aan het eind van de training een rapportage over de vorderingen van de deelnemer(s).